sculpture5

Brons Skulpturer: Den bästa kombinationen av modern och antik konst

När du säger brons, skulle detta bara innebära en standout bland de mest vanliga material som används för skulptur så långt och som möjligt. Det finns några ansamlingar av gamla rariteter som indikerade bekräftelse på hur denna metall användes i gamla tider. Vissa har visat sig ha varit täckta i officiellt 5000 år. 

Bronsstaty uppskattning-har dina objekt uppskattas gratis

 Det har använts även inom olika nationer många år tillbaka, särskilt i Iran, Turkiet och Irak. Indianen har också burit dessa brons material som skulle klargöra varför arkeologer också upptäckte antikviteter i nationen. Metallen har sedan visat sig värdefull varför det fortfarande är populärt nu, ungefär samma som det var ett många år. Att vara en kombination, brons består av järn, kisel och fosfor. Materialet mjukar effektivt upp och stelnar med stigning och temperaturfall, separat. Detta är anledningen till att det stöds av allmänt sten carvers. Hantverket att mejsla utnyttja brons gjordes betydligt i högre grad och konst när grekerna avslöjade hur man gör livsliknande modeller. De listade ut hur man gör sådant när de dessutom hittade hur en brons ark, ett slags svetsning förbrukningsvaror, skulle hjälpa dem. Dessutom listade de också ut hur användbara smutsmodeller skulle vara för dem att utföra uppdraget. De skulle utnyttja smuts för att lägga ut ritningen av figuren och senare, lera är säkrad med vax. Många av de gamla bronsfigurerna finns i bronsskulptur konstgalleri. Brons används också för att göra ljus står, ljusare utförande sak, statyer, och andra utomhus utsmyckningar. Det är perfekt för externa artiklar eftersom det har visat sig fast mot radikala klimatförhållanden. Bronsstatyer har typiskt ämnen, till exempel individer, varelser, och vad som återstår av naturen. 

Forntida grekisk konst

 Det finns fler individer som nu älskar och stöder bronsmodeller över resten. Vid den punkt då de certifierade fantasifulla modellerna inte kunde koka ihop rätt leveranser för deras figur behov, falska skulptur upptäcktes att säljas i verksamheten till de personer som behövde ha dem. Följaktligen bör du vara uppmärksam på att välja skulptur i händelse av att du menar att köpa en. I händelse av att du kan, ta med en mästare vid sidan av dig så att du inte skulle bli lurad. Fast, det finns många konstgallerier där du kan hitta de gamla bronsskulpturerna. Även om du vill köpa dessa, kan du utnyttja den från webbutik. En av de bästa webbplatserna där du kan hitta gott om sorter av bronsskulpturer är Navarro Gallery Sedona. 

sculpture4

Stål Skulptur Översikt

 Medan marmor och brons har en historiskt varit det föredragna mediet för skulptörer, nya tekniker i användning och formning av stål har gjort det till en av de bästa medier för den moderna skulptören att använda. Stål är, det är självklart, starkt. Det är också lätt att underhålla och glansen av dess finish varar och inte tråkig med åldern. Den behöver lite underhåll och kan fånga känsliga detaljer och nyanser. I delikatessen av dess användning, är skulptören kunna använda den så exakt och målaren använder sin borste. 

Offentlig konst i Partille

 Stålskulptur kom till i händerna på konstnärer födda i början av 1900-talet. Dessa skulptörer skulle anta och modifiera den europeiska modernismen på ett så dramatiskt sätt att de utvecklade en egen stil. Dessa konstnärer närmade skulptur ur en painte synvinkel snarare än en skulptör s och fann mening och skönhet i industriella produkter och användning skapandet av geometriska mönster och abstrakta former. För dem var stål det material som valet. De förstod att stål kunde ersätta inte bara linjer och flygplan av marmor, järn och även trä, men ge det färdiga konstverket en kraft och närvaro inget annat material kunde matcha. Stålskulptur öppnade dörrarna till nya koncept. Skulpturens storlek var nu begränsad endast vara skulptörens fantasi. Och eftersom stål var immun mot effekter av väder, blev stora utomhusskulpturer vanliga. Dessa var inte bara bitar för privata samlingar och gallerier, men gjordes för offentliga platser. Stålskulpturer skulle nu kunna besättas av kommunala myndigheter för offentliga torg, parker, flygplatser och byggnader. Tillgången på offentliga fynd för idriftsättande av stora skulpturer gav en enorm fillip till genren stålskulptering. 

Svalövs skulpturpark, Översikt

 Stålskulptering upphörde också att vara rent verk av konstnären, även om de konstnärliga värdena inte gick förlorade. Ett exempel på detta är Picassos 1967 skapandet av ett stort huvud av en kvinna i stål. Detta gjordes i Chicago och den kompletta pjäsen var fabricerad på ett stålföretag som var beläget nära staden av skickliga industriella stålarbetare som kunde använda företagets utrustning för att höja, skära, svetsa, böja och forma enorma bitar av tungt stål tillsammans för att skapa den slutliga skulpturen med utgångspunkt i den lilla modellen konstnären hade skapat för dem att arbeta med. Även om stålskulptur blev populär under åren efter andra världskriget, hade de flesta universitet och konstskola inte den expertis eller utrustning som skulle lära ut stålskulptering. Men på 1970-talet hade populariteten av konstformen skapat ett sådant krav att dessa institutioner kunde inte bara skaffa den utrustning som behövs för att undervisa denna konstform utan också kunde ta in lärare med erfarenhet och skicklighet för att bistå i födelsen av en ny generation skulptörer som hade både en förståelse för stål som material och skicklighet att skapa med det. Idag är stål det föredragna materialet för stora utomhus och mycket ofta, beställde regeringen skulpturer.

sculpture

Koppar Skulptur Översikt

Koppar skulptur är en mycket gammal konstform och i Amerika kan det spåras tillbaka till Purepecha indianerna i centrala Mexiko. Den första utformningen av koppar gjordes för att skapa jordbruk och inhemska redskap och vapen genom att hamra koppar tackor i form. 

staty, figur, skulptur, melankolisk

  Medan många tekniker kan användas, den vanligaste och mest populära är att skapa en skulptur genom att forma separata bitar av koppar plåt sedan svetsa ihop dem. Detta gör det möjligt för skulptören att producera så stor bit som han önskar. Processen börjar med formningen av koppar ark i skål former. Detta gör det möjligt för skulptören att sedan värma formerna och hamra in dem i den grova önskade formen. Konstnären arbetar vanligtvis med ett pappersmönster för att vägleda honom i både den initiala plåtskärningsprocessen och väl som i formningen. möjligheter, kan han snabbt modifiera skissen för att få en uppfattning om slutresultatet av eventuella mitten kursändringar. De enskilda delarna arbetas på tills de tar sin slutliga form. Alla omarbetningar efter att svetsningen skett kan skada svetsarna. Eventuella ytoriktigheter avlägsnas genom att hamra med en unik gungrörelse som gör att indragen på ytan antingen höjs eller sänks. 

Skulpturer och statyer

 Innan svetsningen börjar appliceras den slutliga finishen på de enskilda bitarna. Färgalternativen är chokladbrun, vin läsa, kör svarta streck och standarden ljusa polerad finish. Eftersom finish ges till enskilda bitar en i taget i smedjan, kommer den slutliga patinas alltid ha små varianser. Om han så önskar konstnären kan ta bort den naturliga patina genom polering och lämna bakom den blanka ytan. En bit koppar skulptur med en glänsande finish kommer att kräva regelbunden polering för att upprätthålla glans. Konstnären kan lägga silver dekoration till koppar skulptur genom att etsa en design på ytan till formade bitar och doppa dem i ett elektriskt laddat bad som säkringar de två metaller tillsammans. Kopparskulpturer får ofta en klarlacksfinish för att skydda metallen från elementen. När alla bitar är klara i varje detalj börjar svetsprocessen. När det gäller koppar detta görs vanligtvis genom en process som kallas tig svetsning där en filler stav värms upp av volfram gas för att fixera bitarna på plats. Kopparskulptur är lämplig för både inom- och utomhusbruk. Koppar är ett favoritmaterial av konstnärer som specialiserar sig på modern eller abstrakt konst. Utom när det gäller skulpturer med en polerad finish, koppar skulptur kräver inget underhåll med undantag för en enkel damning eller torka av med en fuktig trasa.

sculpture3

Ann Fleming hedrar kvinnor med bronsskulpturer

Ann Fleming må vara ny på skulptur, men du kan se hennes års konsterfarenhet i hennes arbete. Lär dig lite om Ann och hennes bronsskulptur är av kvinnor, och ett exempel på hur de rör ditt liv. En konstnär som verk jag kom över nyligen som verkligen imponerade på mig är att Ann Fleming. Hennes arbete är särskilt imponerande om man tänker på hennes historia.  I över 25 år var Ann professionell keramiker, som arbetade i både funktionella hussmakeri och hemarkitektarbeten som handfat, belysning och kakel. Även Ann tycker keramik, är det fysiskt krävande, och hon kände ett behov av förändring. Så 2004 vände hon sig till skulptur och skapade sin första figur, som hon hade gjutna i en harts sten komposit.  

Sveriges Hembygdsförbund

 Gjuten i brons, är hennes arbete verkligen vacker och ganska slående. En av hennes stora glädjeämnen i skulptur är att nu hennes arbete inte är praktiskt eller utilitaristisk, och även om det är icke-funktionella på ett utilitaristiskt sätt, hennes bitar berätta historier och är mycket rörande till själen. Det sätt jag njuta av en Ann Fleming skulptur är att se ut och studera den ensam, utan att veta historien.  Att veta historien sedan förbättrar min erfarenhet med pjäsen, det ger min erfarenhet full cirkel till en större mening. Varje Ann Fleming skulptur jag har sett är av en kvinna, och varje bit förkroppsligar något speciellt om kvinnor och kvinnlighet. Kanske är det därför de talar till mig. Men när jag pratar med min man, upptäcker jag att han är lika trollbundit med dem som jag är på grund av hur de förkroppsligar kvinnlighet. Första gången jag såg en Ann Fleming bronsskulptur var på Fairhaven Originals Gallery i Fairhaven, Washington. Titeln på pjäsen var Warrior Woman. Jag drogs till det direkt. Det är av en kvinna som gör Warrior 2 yoga pose samtidigt balansera två tekoppar på huvudet. Hennes ögon är slutna, symboliserar (för mig) en fokuserad och koncentrerad fred i ett hektiskt liv. När allt kommer att, det moderna livet är hektiskt, vi har alla så många roller att uppfylla och så många saker att få gjort varje dag. Att finna frid och tid för oss själva är viktigt, och något vi alla måste söka, det händer inte naturligt. 

Jens Fleming Sörensen

 Men när vi hittar på det sättet, oavsett om det är genom yoga, motion, läsning, eller någon annan hobby, kommer det att tillåta oss att skapa balans och harmoni till allt annat i vårt liv. Men kanske min favorit del av skulpturen är att Ann valde Warrior pose, symboliserar att tyst men beslutsam styrka som alla kvinnor besitter. Detta är bara ett exempel på en Ann Fleming brons, och även om jag gillar några mer än andra, allt jag har sett tala till mig på något sätt.Hon har lyckats fånga essensen av kvinnlighet som ger ära till vad en kvinna och en mor betyder för så många. Jag ser fram emot att se mer av Anns arbete i framtiden.

sculpture2

9 steg till gjutning en bronsskulptur

Har du någonsin undrat hur en bronsstaty görs? Det är en detaljerad process som innebär mycket arbete. Här är de 9 steg som är inblandade från konstnärer koncept till färdig bronsskulptur. Jag har ofta undrat hur en bronsskulptur görs. Till skillnad från Michelangelos staty av David, som är gjord av marmor, kan du inte skära brons. Men du gör snyta eller skapar din skulptur i annat material och sedan kasta den i brons. Detta tar flera steg, och du måste göra en form utan att förstöra originalet. Här är grunderna i processen, i 9 enkla att förstå steg. 

Att gjuta en skulptur

 En skulptur måste göras av lera. Detta kan göras, som David, genom att snida biten ur leran. Eller det kan göras, som keramik, där leran byggts upp och bildas. Varje skulptör skapar arbete som är unikt. Lerskulpturen skickas till röteriet så att en exakt kopia kan göras i brons. Det första de gör på gjuteriet är att göra en form av utsidan av skulpturen. Detta görs genom att applicera flera lager av flytande gummi över leran som skapar en flexibel mögel. Gummit är sedan belagd i flytande glasfiber, som kommer att hårdna till ett stödjande skal. När glasfibern hårdnar, avlägsnas den försiktigt från skulpturen, vanligtvis i två eller fyra huvudstycken. Glasfiberformen sätts sedan ihop igen och vänds upp och ner. Så, du tror, enkelt, bara fylla med smält brons och du är klar. Men brons är varmt, så en form av ett annat material behövs. För att göra detta börjar du med att fylla fiberglasformen med smält vax. Detta kallas vax gjutning. Nästa steg är gating. Glasfiber och gummi formar försiktigt bort från vax mögel, lämnar en exakt vax kopia av leran skulptur. Vaxstavar, som kallas grindar, är fästa vid skulpturen. Dessa grindar kommer att skapa kanaler i den slutliga mögel, vilket gör det möjligt för smält brons som skall hällas i formen. 

En bronsskulpturs födelse

 Vaxet replika doppas sedan i en behållare med keramiska slurry. Som kar vibrerar, det finns en ansamling av keramik som kommer att vara den slutliga mögel för brons. Så, varför inte vi bara doppa den ursprungliga lera skulptur i keramiska slurry? Ett, eftersom originalet måste hanteras mycket försiktigt, vill du inte att det skadas. Om något händer med vax mögel, kan du gå tillbaka till den ursprungliga och börja om igen. För det andra måste kanalerna skapas för att hälla brons i formen. Utbrändhetssteget tar bort vaxet från formen. Eftersom du vill att formen ska ha en botten, lämnar du botten av formen i takt och bara exponera ändarna av gate kanaler. När keramikmögeln placeras i en ugn för att bota, smälter vaxet och rinner ut ur kanalerna, lämnar detta insidan ihåliga, redo för brons. Bronspellets smälts vid 2200 grader Fahrenheit. Den smälta brons hälls i den keramiska mögel. När brons svalnat är keramikskalet trasigt och grindarna är avsågade. Skulpturen är sedan klar för målarbetet. Grinden stubs tas bort tillsammans med alla andra gjutning märken. Om så önskas appliceras en patina för att färga bronset. En slutlig transparent lager av vax appliceras sedan för att skydda den färdiga skulpturen. För ett originalkonststycke med ett begränsat antal stycken upprepas processen för varje enskilt stycke. Det specifika numret på pjäsen, såsom 5/25 (vilket innebär att den 5: e bit gjord av en begränsad upplaga totalt 25), är ofta etsade i vaxet innan det doppas. På så sätt kommer numret att visas på botten av den färdiga brons. Så nästa gång du ser en bronsskulptur, kan du uppskatta det mer eftersom du vet hur mycket arbete gick till att skapa det underbara konstverk. Det tog mycket tid, tålamod och kärlek. 

sculpture1

Bronsskulptur har en lång och stolt historia

En bronsskulptur är något att skåda. Det representerar historia samt en unik uppsättning tekniker som används i dess skapelse. Bronsskulptur har funnits länge. Förutom brons livslängd, konstnärer särskilt gillar denna typ av metall eftersom det något expanderar innan den sätter. Detta gör det möjligt för konstnären att tillämpa de finaste detaljerna till pjäsen. Brons är inte spröd och är mycket stark och seg.  En berömd brons konstverk är statyn av Richard Lion Heart. Det är en av de få överlevande från forntida konst. Många andra har förstörts och smälts ner för att göra krigsvapen. Intressant nog var materialet ibland används för att faktiskt skulptera scener av segrarna. Det finns bara inget som en bronsskulptur av dig själv att säga, “Hej, titta på mig. Jag sparkade några B.” 

Karis har personer och historia

 Det grekiska samhället var först med att använda brons för att göra statyer i naturlig storlek. Tyvärr finns det bara ett fåtal bitar som har stått sig genom tiderna. På andra platser i världen, som Egypten, kan man hitta små, gamla, bronsfigurer i formerna av faraoner, soldater, skönhetsdrottningar och andra reliker. Metallen är mycket slitstark, och en så lång historia av överlevande bitar är ett verkligt bevis på värdet av att använda brons i skulptering siffror. Moderna hantverkare använder en mängd olika metoder för att hålla denna konstform levande och väl.Det kräver högkvalificerade konstnärer att arbeta med brons, och det finns ett antal diskreta gjutning processer som måste behärskas, såsom sand gjutning och centrifugal gjutning. När konstnärer planerar att skapa en stor bronsskulptur skapar de oftast ett miniatyrexempel på vad de planerar att skapa först. De använder också ett stort antal mätanordningar för att skala måtten på en pjäs exakt, och för att försöka hålla vikten så lätt som möjligt. En metod konstnärer använder för att skapa en bronsskulptur brons skulptur är den förlorade-vax metoden. Det är en äldre metod, men fortfarande vanligen används av konstnärer idag. De skulpterar originalbiten i vax, trä eller lera, sedan spendera timmar eller till och med dagar fullända önskad form av konstverket. Den vaxade biten doppas sedan i keramik, sedan doppas i fin sand ger detaljerna. Det doppas sedan i grövre sand vilket kommer att ge styrka till pjäsen. Denna process upprepas tills beläggningen når en fjärdedel av en tum i tjocklek. 

Konst på Hög

 Konstverket värms upp till tusen fem hundra grader Fahrenheit att smälta vax och ställa keramiska mögel. Smält brons hälls sedan i formen. När denna process är klar, är patina tillämpas för den perfekta färgen. Ibland ormolu används också för att belägga statyn för att visa en guld finish. Denna metod lånades från sjuttonhundratalets franska konstform som användes i garnitures och klockor. Sist, men inte minst, utfärdas ofta ett intyg som innehåller information om bronsskulpturens vikt och storlek. Detta görs för att eliminera dubbelarbete. Bitar kan också numreras för att identifiera dem som en del av en serie. Om du någonsin får en chans att se en bronsskulptur skapas, se till att ta dig tid att kolla upp det. Det är en process med en lång och stolt historia, och en som är värt att bevittna.

sculpture

Hur en bronsskulptur är made

Att lära sig förstå processen att göra en bronsskulptur ökar uppskattningen av konsten och de inblandade konstnärerna. Här är en kort översikt över processen. En bronsskulptur har gravitas. Även en liten eller nyckfull pjäs gjord av brons kräver respekt. Det är ett material som inte ska tas lättvindigt. I själva verket ger blotta heft av brons vikt åt dess närvaro och känsla av plats. Oavsett om du sitter ensam på en polerad ebenholts display stå i ett galleri, eller visas utanför i ett offentligt utrymme där barnen kan krypa över den, eller placeras i en fontän för en turist att beundra, är en bronsskulptur en tyst, men kraftfull del av vår värld. Det var en del av stora civilisationer för länge sedan avgick, och kommer sannolikt att vara med oss för evigt. 

hur är bronsskulptur gjord

 Processen att göra en bronsskulptur har förfinats genom åren. Konstnärer som arbetar med brons kommer att uppskatta dess unika egenskaper. Det är en legering som förmodligen är den mest populära för gjutning eftersom den expanderar bara lite innan den sätter. Det är därför mycket önskvärt för hur det fyller ut även de minsta intryck. Detta ger en fantastisk detaljnivå till det arbete som annars skulle missas. Den är stark och seg, vilket är extra viktigt vid arbete med figurer som skildrar rörelse. Konstnären börjar processen med att göra en bronsskulptur genom att göra den avsedda formen av något annat material. Det kan vara trä, lera eller vax. När detta är klar, kan konstnären skapa sedan en gummiform. Detta görs genom att sätta den ursprungliga biten del väg in i mjuk lera. Gummit är sedan målade på den del som är utsatt innan ett gipsskal appliceras. Leran tas bort och samma process görs sedan till den andra sidan. När gummit mögel är gjord, det finns en mall för att göra kopior av den ursprungliga pjäsen. Processen att göra en bronsskulptur fortsätter sedan genom att göra en vax kopia av originalet genom att sätta vax i gummi mögel. När vaxet är inställt och gummibitarna dras isär kan konstnären gå igenom en process av raffinering där det behövs. Beroende på reproduktionens trofasthet kommer konstnären att ta så mycket tid som behövs för att se till att de är nöjda med resultaten. Vid denna punkt, en upplaga nummer kan sättas i vaxet för att identifiera sin plats i körningen. Till exempel, om körningen kommer att vara för hundra bitar, den 30: e en kan läsa, “30/100” för att ange sin plats. 


Att gjuta en skulptur

 Därefter är en tråkig process att göra en keramisk mögel klar. Öppningar skapas för luften och vaxet att fly. När den keramiska mögel är gjort det värms upp och förstärks. Först nu kan brons hällas i formen. När den har svalnat, är figuren befriad från formen och den noggranna efterbehandlingsprocessen kan börja. Tekniker som sandblästring kan användas för att få ytan exakt hur konstnärerna vill ha det. Då kan konstnären måla eller på annat sätt färga bronsskulpturen hur de vill.

metal sculpture

Metal Skulptur Konst och Metal Skulptur Konst Tips Översikt

Metall är inert och har inget eget liv. En skulptör, som formar metall, ger den form och mening – med andra ord ger han den liv. 

Offentlig konst

 Måltid kan skära, texturerat, formad, svetsade och färgade. Med hjälp av moderna tillverkningsmetoder begränsas en konstnärs kreativitet endast av hans fantasi.  Metallskulptur är en av de äldsta formerna av konst känd. Medan de första skulpturerna skapades av sten, en gång människan lärt sig att använda och forma metall, skulptera med detta material följde snart. Medan skulptera från sten och metall följa till helt motsatta processer, är slutresultatet, i båda fallen, ett konstverk. Skulptören använder sten börjar med ett block av det och tar bort allt material som inte är en del av bilden han försöker skapa. När allt som inte krävs är borta, återstår det skulpturen. När man arbetar med metall börjar skulptören med ingenting. Han måste hitta de metaller han behöver, forma dem och förena dem för att bilda vad han vill. Om han skapar en gjuten metall konstverk, måste han skapa formen som den flytande metallen hälls och från vilken den kylda hårda materialet kommer att ta sin form. Det slutliga konstverket kan ha metall kombinerat med andra material som trä, gummi och plast, för att skapa en mängd olika effekter och betydelser. Metallskulptur behöver inte heller vara statisk. En modernare ta på detta är den motoriserade metall skulptur. Elektriska och även bensinmotorer är fast på en skulptur så att delar av den att röra sig med mekaniserad precision. Metall skulptur finns i alla storlekar från en en tum staty av en Pixie till en tio plus fot hög skulptur av en Amazon.  Metallskulptur behöver inte vara realistisk. Surrealistiska skapelser med hjälp av trådbundna former och saker som finns i en skräp gård eller på baksidan av ett garage kan kombineras till stora konstverk. Dessa är också nästan ingen gräns för de material som kan användas för metallskulptur. Varje metall som kan gjutas, sammanfogas eller formas – som med dagens teknik är nästan allt – kan användas för att skapa måltidsskulpturer.

Skulptur av armeringsjärn och gammal takplåt

 Och dessa konstverk ingen inte behöver vara bara dekorativa.  Metallskulptur kan utformas eller modifieras för praktiska tillämpningar. En skulptur med en platt topp får användas som bord. En som är smal och lång kanske omvandlas till en lampa. En liten ihålig kan omvandlas till en dekorativ blomkruka. Till skillnad från stenskulptur som är ömtåliga i naturen är metallen stark och om designen tillåter är ett antal praktiska tillämpningar möjliga.